Wednesday, May 02, 2007

saat 13:21
peki ya bu pastalar? "kalp" şeklini sevmem aslında ama bunlar çok güzeldi. ne kadar lezzetli olduğunu anlatamam. pastaların etrafındaki şey "marzipan" yani "şeker hamuru" ya da sanırım "badem ezmesi hamuru" da deniyor. Onu bu hale getirmek ayrı bir ustalık hatta ayrı bir güç gerektiriyormuş çünkü yoğurulması hiç de kolay olmayan bir hamurmuş. ve bu pastanın etrafı ve içi katkısız o yuzden bu kadar lezzetli. turta'ya teşekürler..


i just don't know what to do with myself.



2 comments:

ipkis said...

major tom,
geldim ben.
pandispanyam nerde?
o yoksa bunlardan da yerim.

Ahmet C. Toker said...

belcikalilarin ve almanlarin sahiplenme yarisina girdikleri o igrenc tadli marzipani begendigine inanamiyorum. ekler'in icindeki adini bilmedigim madde nerde, bas agrisi veren bu garip krema nerde.