Wednesday, December 24, 2008

punk "rakı" r
somon fümenin içine labne sür
1 tane kuşkonmaz koy
sonra sar ve üstüne zeytinyağı gezdir....
bu kadar kolay olup da lezzetli olan şeylere bayılıyorum keşke bunu ben keşfetmiş olsaydım.

4 comments:

mısır said...

'evde kalbur keyfi' yaklaşımımızın ilk ayağı.

ikincisi için Kalbur'un yanındaki markete gidilir, Antakya'dan getirilmiş tatlı kabak (şekerleme gibi yemeye hazır halde getiriyolar biyik insanlar) alınır, üzerine biraz tahin dökülür ve ister fırın ister mikrodalgada biraz ısıtılır. Mutlaka dene!!

J said...

harikulade.. "e bi denesen diyorum" reklamı geldi aklıma nedense

zeynep said...

nasıl sarılıyor anlamadım ama ben?

J said...

şimdi paket halinde aldığın somon fümeleri birbirinden ayır. üzerlerine labne veya pınar beyaz sür, konserveden çıkardığın kuşkonmazların sert kısımlarını kes. sonra peynir sürülmüş her somon diliminin üstüne bir kuşkonmaz koy rulo yap. o kadar:)