Thursday, February 22, 2007

Wednesday Bloody Wednesday









Amistad'da hayran olduğum adama yani Djimon Hounsou'ya bu filmde bir kere daha ve Titanic faciasından sonraki filmlerinde beni feci şaşırtan Leonardo'ya gerçekten bayıldım. Sinema eleştirmeni sayılmam ama baya çok film izlerim çoğunu 1 hafta içinde unuturum tekrar izlediğimde yeniden izlemiş gibi olurum. Dün BLOOD DIAMOND a sanırım vizyondan kalkmak üzereyken gittim ama iyiki gitmişim baya beğendim. O adamı zaten unutmam mümkün değildi Amistad'dan sonra ama onun oynadığını bilmeden girdim ve sonra çok sevindim. Ve kesinlikle tekrar söylüyorum Leonardo kendini inanılmaz geliştiren bir oyuncu ne kadar seneler önce bebek suratıyla dalga geçsem de dün bir kere daha baya iyi bir oyuncu olduğuna karar verdim. Filmde sadece Jennifer Connely'den pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. Her filmde bunu yapıyorlar eğer bir tek kadın karakter koyacaklarsa o kadının bütün özellikleri "AŞIRI" oluyor. Aşırı cesur, aşırı iyi kalpli, aşırı zayıf,aşırı güçlu falan filan..
Sonuç şudur ki BLOOD DIAMOND'a gidilsin.. Yüzükler çıkarılsın ya da geçmişi araştırılsın. "yok canım bu onlardan değil, B öyle şey yapmaz..."

5 comments:

Diego said...
This comment has been removed by the author.
Diego said...
This comment has been removed by the author.
aysenaz said...

leonardo dicaprio baya iyi bir oyuncu bence, titanic oncesi filmlerinde de iyiydi mesela what's eating gilbvert grape'de 13 yasinda mi ne, johnny depp'in zihinsel ozurlu kardsini canlandiriyor aman diyor insan. keza basketball diaries. ben baya seviyorum bu adami titanik'te oynadi diye bok atilmasina karsiyim. paraya ihtiyaci vardi.

Diego said...

yahu o degil de hakkaten what's eating gilbert grape ne guzel filmdi degil mi?

hikky said...

kesinliklen seninkide onlardan, kimbilir kac tane gariban afrikali cocuk esir edildi o minik tas icin...ah ahhhhhhhhh bu kizlar :)