Friday, January 19, 2007

disco disco
rahatlık fazla geldi biraz. bu gece uzun zamandan sonra manhattan a gideceğim cuma günlerinin eğlenceli grubunu bir de ben dinleyeceğim çünkü bugün öznurun doğum günü. İyiki doğdun öznur.
istanbul maceraları geçirdim 2 tane. bir tanesinde aynı gün içinde uçup geldim tek başıma. hatta havaş otobüsünde bir resim bile çektim.
söylediğim gibi hiç iyi bir fotoğrafçı değilim.ama yeni fotoğrof makinamın gelmesine çok az kaldı. onla güzel birşeyler yapabileceğim umarım.

ikinci istanbul seyahati bir arkadaşımın nişanı için gerçekleşti. bu sefer trenle gittim hem de bir bakıyorsunuz koltuk bir bakıyorsunuz yatak olan trenle. çok güzeldi.
emirganda kahvaltının ve Set Balık'ın ne kadar güzel olduğunu anlatmama gerek yok zaten.

sonuç yine ankaradayım. ama sanırım şunu farkettim ben istanbul'da yaşamayıp keşke istanbul'da yaşasam demeyi seviyorum yani belki de orda yaşamayı o kadar da çok istemiyorum ya da kendimi kandırıyorum...bilemiyorum...
burası kanyon ben burayı her gittiğimde çok beğeniyorum ama soğuk problemine henüz bir çözüm getirememişler.
bir de anlamadığım birşey var ki. telefonla çektiğim resimleri bilgisayarda edit leyemiyorum ama NEDEN? bu resmi de döndüremediğim için yandan bakmalısınız ..
askerdeki seckin ve alper geldi hoşgeldi..
bir de 2 tane super ayakkabı aldım onların resimleri de yakında gelecek.



2 comments:

Ahmet C. Toker said...

Apple mi kullaniyorsun? Buyuk ihtimalle kameran cektigi resimleri "read only" olarak kaydettigi icin sen degistiremiyorsun. Kameranin menulerinde buna cozum arayabilirsin. Olmadi resimlerin propertylerini degistirmeye calis read onlyden.

J said...

yok apple diil.kameradan diil telefondan attığım resimleri edit leyemiyorum.baktım propertylere read only gözükmüyorlar. başka bir sebebi olmalı bunun..